Stressless

Hjerteinfarkt = dårlig. Personal Stress Reliever = bra.

En skal være forsiktig med å stole på statistikk fra folk som har noe å selge, men når produsenten av Personal Stress Reliever, emWave, siterer selveste American Institute Of Stress på at 90 prosent av alle helseproblemer skyldes stress, så nikker vi med hodet, beina og armene.

LES OGSÅ:

Det er bare én ting som ødelegger: Hjemmesida til instituttet ser ut som den er laget av en arbeidsledig webdesigner på designerdop, og er omtrent like troverdig som førstesida til The Sun.

Tommelfingerregel.

Likevel, Stress Reliever gjør sikkert det den skal gjøre: Å måle stressnivået ditt. Det gjør du ved å holde tommelen din inntil sensoren på den 62 gram tunge boksen med samme desperasjon og intensitet som en fjellklatrer som klamrer seg til en fjellhylle på Everest.

Sensoren måler pulsen og oversetter den til det emWave kaller et mer eller mindre gunstig koherens-nivå, eller som vi kaller det: Et sted mellom minus tjue og busstreik, og sol, balkong og kald halvliter.

Opplæringsprogram.

Dette nivået vil du lære deg å nå ved hjelp av Windows og Mac-kompatibel programvare, kalt "Coherence Coach CD", og selv om PC-versjonen til enhver tid står i fare for å bringe deg nærmere et infarkt enn lenger bort fra det, vil den "underholdende programvarepakken" forhåpentligvis bidra til fred og fordragelighet etter en tids trening.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vi har spart prisen til slutt, ettersom du sikkert blir litt småstressa av å høre at hele pakken koster rundt 1300 kroner. Det koster å være avslappa.

Kilde: Gizmag