Stress Eraser fjerner stress

Det er i alle fall det den påstår.

Det er en grunn til at folk strømmer til yoga-timene og knasker sovetabletter som om det skulle være drops. Vi er nemlig mer stressa enn noen gang, noe som skyldes blant annet jobb, regninger som raser inn, klesvask og masete unger som kontinuerlig skal kjøres hit og dit.

LES OGSÅ:

Her er dingsen som vil hjelpe deg å stresse ned: Stress Eraser.

Bort med papirposen.

I stedet for å sitte med hodet mellom beina, eller puste inn og ut av en papirpose, kan du dra frem Stress Eraser hver gang du føler at verden raser forbi i et litt for høyt tempo. Dingsen skal etter sigende få deg til å slappe av i kropp og sjel ved hjelp av pusteteknikk.

Alt du trenger å gjøre er å plassere fingeren din på en pulssensor som analyserer hvor stresset du der. Deretter vil maskinen komme med forslag til et pustemønster som vil stimulere bestemte nerver i kroppen, slik at du roer ned.

Lyser.

Dingsen lyser i mørket. Dermed kan du kan ta en kjapp runde med avstressing i bøttekottet hvis familiemiddagen viser seg å bli uutholdelig. Stress Eraser lagrer alle resultater slik at du kan følge med på stressnivået ditt fra uke til uke.

Prisen ligger på 300 dollar, altså rundt 1800 kroner. Med i pakken følger en bruksanvisning som forhåpentligvis er så lett å lese at du ikke blir stresset av den.

Trykk på PLAY for å se Gizmodo teste Stress Eraser

Kilde: firststreetonline