Strekk deg etter glasset

Strekk deg etter glasset

Ikke la mørket gjøre deg til en sviske.

Publisert

Hvem har vel ikke opplevd å våkne opp til en tørr munnhule langt ute i nattørska, leppene er like innsnurpet som en munn uten gebiss, men det er rett og slett for mørkt til at du klarer å se vannglasset for å gjøre noe med problemet.

Skrik.

Så begynner famlingen. Du strekker deg over den sovende samboeren, trodde du hadde et solid grep om glasset, men du skvetter til når du hører hylet. Vannet du lengtet etter ligger i stedet som en fuktig ansiktsmaske utover din kjære.

Ønsker du å komme rundt denne problemstillingen, kan du feste en selvlysende strikk rundt vannglasset.

Glow ring kan nok også gjøre nytte for seg på mørke uteplasser. En lysende drink vil mest sannsynlig gjøre deg til lokalets mest trendy uteløve. Med et slikt kjennemerke vil du dessuten aldri dyppe tunga i feil glass igjen.

Våpen.

Skulle den selvlysende strikken gjøre deg litt vel trendy, så trendy at du blir omringet av innpåslitne menn, ja, da er det vel innlysende at du også kan smelle til med strikkens tøyelige egenskaper.

Prisen for en pakke med fire strikk er 2.99 pund og kan bestilles fra Lake.

Kilde: Coolest Gadgets

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer