Sporty mp3-spiller

Sporty mp3-spiller

For lyttere som ikke klarer holde seg i ro.

Publisert

Creative lanserer nye mp3-spillere på løpende bånd om dagen. Først var det X-Fi med sitt lekre og sylslanke design som fikk mye oppmerksomhet, nå er det Zen Krystal.

Og dette må så absolutt være den mest sporty mp3-spilleren vi har løpt på.

Skritteller.

Zen Krystal faller nok i smak hos sprintglade folk, blant dem som elsker å løpe rundt med musikk i ørene, samtidig som de gjerne vil holde orden på antall skritt.

Løper du veldig fort, så fort at du helst vil vite hvor fort, så har mp3-spilleren også innebygget stoppeklokke. Nå kan du altså løpe som en galning og samtidig ha konkurranse med deg selv.

Løp vekk kaloriene.

Hvis du over lengre tid har overspist deg på Burger King, og i samarbeid med legen nå har funnet fettprosenten kritisk, så vil spilleren fortelle deg hvor mange kalorier du forbrant på den siste løpeturen.

Andre funksjoner er radio, spill, og imponerende lang batteritid. Bare det siste bør gjøre den til en solid konkurrent for iPoden din.

Spilleren gir deg plass til 4GB musikk, noe som skulle tilsvare ca 2000 sanger.

Prisen er 698 dollar, eller ca 3500 kroner. Med andre ord en nokså eksklusiv skritteller.

Kilde: Creative

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer