Foto: Sony og Gizmodo
Foto: Sony og GizmodoVis mer

Sony VAIO TP1 står rundt og rundt

Det vil si, den står egentlig stille. Men den er rund.

Utrolig nok fikk vi ikke med oss alt mens vi vasset rundt i teknologi på årets CES-messe i Las Vegas i januar. Det kan skyldes at vi var midlertidig blinde i rundt 30 timer etter å ha blitt sittende fast i et casino med så mye blinkende lys at vi var sikker på at fanden selv ville vise sitt blide åsyn hvert øyeblikk.

LES OGSÅ:

Rund med HDMI.

Én av tingene vi gikk glipp av var Sonys svært runde og svært hvite bord-PC, VAIO TP1. Den ser kanskje ut som runde pappruller en finner andre steder i huset, men den skal være kraftig nok til å erstatte monsteret du har under skrivebordet hjemme.

TP1 har blant annet HDMI-utgang (og Sony er generøse nok til å levere med HDMI-kabel, i motsetning til hva de gjør med priskjempen PS3) for tilkobling direkte til flat-TVen din, i tillegg til DVD- brenner, minnekort-slot, hodetelefonutgang, og de sedvanlige USB 2.0-portene.

Trådløs navigering.

Maskinen har også trådløs nettverksforbindelse, Windows Vista Home Premium, en Intel Core 2 Duo-prosessor, integrert grafikkort og 300GB harddisk. Det trådløse tastaturet og fjernkontrollen gjør at du kan styre det aller meste på maskinen fra stedet der matsmuler trives like godt som den herda bakenden din - sofaen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen på det runde vidunderet ligger på rundt 10 000 kroner, men prisen for å lese denne saken er enda høyere for din del: Vaio-serien selges av ubegripelige grunner ikke i Norge, så hvis du kjenner kjøpetrang nå er det bare å beklage.

Kan vi by på en brukt PC fra 1997 i stedet for rundt åtte lapper? Nei?

Det var det vi trodde.

Kilde: Gizmodo