Sony Mylo 2 er klar for verden

Kan brukes til så mangt.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Sony har lansert versjon 2 av Mylo - en håndholdt dings integrert med trådløst internett.

LES OGSÅ:

Det vil altså si at du kan koble den opp mot det trådløse nettet ditt hjemme, eller andre steder hvor du har signal, og slå ihjel tid med å se på youtube-videoer. Du kan også skravle med kjente over Skype, lese nettaviser, eller sitte og stirre på Facebook-kontoen din i timevis.

Bredskjermen er trykkfølsom og har en størrelse på 3.5 tommer. Et utskyvbart QWERTY-tastatur er selvfølgelig på plass slik at du kan skrive inn nettadresser.

Det integrerte minnet er oppgitt til en gigabyte, men dytter du inn minnekort kan du få lagringsplass på åtte gigabyte.

Film og musikk.

Enheten støtter Windows Media DRM 10, og spiller MP3, AAC, WMA og MPEG-4. Her er det altså bare å benke seg ned i sofaen med film og musikk.

Et kamera har også fått plass under panseret, men oppløsningen er på bare 1.3 megapiksler, så ikke forvent de mest detaljerte bildene.

Hører du på musikk holder batteriet i ca. 20 timer, bruker du Skype dør batteriet etter rundt seks timer, mens du kan se på film i syv timer før du må finne laderen.

Mylo 2 dukker opp i løpet av måneden og vil koste ca. 300 dollar. Den vil sannsynligvis ikke selges her hjemme, så du må ut og lete på internett hvis du vil skaffe deg et eksemplar.

Trykk PLAY for video!

Kilder: newlaunches, engadget

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!