Sony Ericsson forteller blondinevitser

Pen å se på. Tom på innsiden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Hvis du har et like uanstendig nært forhold til skinnende nye gjenstander som oss, vil du ha full forståelse over den bitre undertonen i denne saken. Dere andre får bare bære over med oss.

LES OGSÅ:

Vi har nemlig ventet lenge på C702i - den helt nye sprut- og støvsikre Cybershot mobilen til Sony Ericsson, så når det kom ikke mindre enn tre flotte pakker til redaksjonen begynte automatisk siklingen blant mobiltesterne i dingz, dinside og itavisen. Dette hadde vi gledet oss til.

Men herligheten skulle selvsagt ikke vare.

Luremusmobil.

Inni esken lå det nemlig bare et fotoalbum med bilder tatt med mobilen og en IDIOTISK glassgreie med kanel, flytende væske og noe ubeskrivelig grøntfor.

Ok, jeg skjønner at tanken var å vise at mobilen tåler en støyt, men siden det faktisk er mobilen vi er interessert i - burde dere heller lagt med en testmobil, sagt noe om prisen og ikke minst lanseringsdatoen.

Men ikke fortvil kjære leser. Vi fikk nemlig ut all vår aggresjon når vi knuste glassbeholderen med vår praktiske håndslegge.

Og til Sony Ericsson: Neste gang den kreative, men akk så overbetalte reklame-ADen dere bruker kommer med et lignende forslag, så tenk på at slegga vår ligger klar.

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!