Sony DSC-G1 er trådløst

Men på ingen måte rådløst.

Å skille seg ut på kompaktkamera-markedet er omtrent like vanskelig som å skille seg ut i brødhyllene til Rimi. Med så mye likt bør en dra til skikkelig for å tiltrekke seg oppmerksomhet.

LES OGSÅ:

Innsidehandel.

Sonys nye Cybershot, DSC-G1, ser kanskje ikke ut som noe vidunder på utsiden (selv om vi kjenner at utseendet trekker i oss med litt større kraft enn en kjøleskapmagnet), men det skjer mye festlig på innsiden.

Seks-megapiksel-kameraet har blant annet trådløs nettverksforbindelse som gjør det mulig å sende bilder til og fra andre kamera, og et søkesystem som er like fascinerende som det er nyttig.

Søker sin make.

Det tillater blant annet søk etter bilder med det samme ansiktet, de samme fargene eller med samme komposisjon, som kan være svært nyttig hvis du leter etter bilder som har noen fellesnevnere, men som kanskje er tatt på forskjellige steder og under forskjellige forhold.

DSC-G1 har et internminne på hele 2GB, en svær LCD-skjerm på 3.5 tommer, lysfølsomhet opptil 1000 ISO, den sedvanlige Carl Zeiss-optikken, 3x optisk zoom og bildestabilisering i form av Super Steady Shot-teknologi.

Amerikansk pris blir 600 dollar, eller rundt 3750 kroner, så legg på noen ekstra kroner for norske forhold. Kameraet kommer i salg over there neste måned. Kryss fingrene for at det samme skjer her, for på papiret ser jo dette svært så interessant ut.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: Gizmodo