Smykker med mening

Smykker med mening

IFA 2008: Philips og Swarovski tenker nytt.

Publisert

Bling-bling trenden er definitivt ikke over, og den nye active crystal-serien fra Philips og Swarovski flørter nå hemningsløst med jentene.

Prinsippet er egentlig enkelt: De tar utgangspunkt i dagligdagse produkter for de av oss som lever i tiden og forventer effektivitet, for så å pynte på dem i håp om at de faktisk skal bli brukt.

Trådløst mobilt headsett.

Den største nyheten er Breeze-modellen, som du altså kan bære som et smykke rundt halsen. (NB: Se store bilder til venstre!)

På innsiden av smykket finner du imidlertid et velfungerende blåtannheadsett, så når du skal prate i timesvis i mobilen din er det altså bare å hekte den av kjedet og henge den på øret. Samtaletiden er opp mot 5 timer, nok for de fleste beskjeder altså.

Minnepenn.

For at du ikke skal glemme å ta med deg powerpointpresentasjonen eller musikken din, så er selvfølgelig også minnepennene pornofisert. Her lanseres det tre modeller kalt Moon, Naugthy Raymond og Happy Laura, og de har alle en kapasitet på 2 GB - som i praksis gir deg rundt 2000 bilder eller 500 låter.

NB: Du får store bilder av alle modellene til venstre for teksten.

Flere nyheter fra årets største hjemmekinomesse får du her!

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer