Skullcandy går trådløst

Skallesettet Double Agent lar deg rocke uten en eneste tråd.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Reiser du kollektivt i Oslo by kan du ikke unngå å legger merke til at kidsa har lagt sin elsk på Skullcandy. En av forklaringene er selvsagt at de har dynket hodetelefonene sine i farger og og mønstre andre aktører ikke engang kan navnet på. (Se bilder til venstre!)

LES OGSÅ:

Men med modellen Double Agent er det ikke bare designet som teller.

Trådløs moro.

Dette headsettet har nemlig en minnekortinngang (standard SD-kort) som lar deg spille av musikk uten at du trenger å bruke MP3-spilleren din eller iPhonen som musikk-kilde. Play, spoling og lydvolum styres enkelt på den ene øreklokken, noe som høres kult ut selv om det kanskje kan bli en liten prøvelse å gjennomføre på en fullstappet T-bane i rushtrafikken.

Det integrerte Lion batteriet skal kunne lades via USB på 1 time, og skal ha kapasitet til å spille musikk i 5 timer før du setter den på lading.

Ledning.

Hvis du ikke klarer å løsrive deg fra iPoden din kan du også plugge i ledningen som følger med, greit å vite for de seriøse musikkfreakene med andre ord.

Double Agent kommer sort, grønn og brun, og vil være tilgjengelig i norske butikker fra ca 15. Oktober 2008. Prisen vil være cirka 990 kroner inkludert en minnebrikke på 1 GB.

Du ser bilder av Double Agent-modellene, samt noen andre Skullcandy-hodetelefoner i bildespesialen til venstre!

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!