Skrekkblandet fryd med TV-briller

Myvu-brillene lar deg se og høre.

Når til og med svigermor har fått seg en 40-tommers LCD-TV i stua er det på tide å finne på noe nytt.

LES OGSÅ:

Og som dere ser på bildet over: Denne damen anbefaler tydeligvis MyVus nye TV-briller.

Gammelt nytt?

Nå er det strengt tatt ikke noe nytt med TV-briller, og vi husker godt følelsen av den noe overprisede (12.000 kroner!!!) Eye-Trek-modellen fra Olympus

Men det var ikke bare prisen som var drøy: Eye-Trek var nemlig så store at du trengte nakkemuskler av stål for ikke å få hodepine, og i tillegg så følsomme for lys at du helst burde sitte med jakka over hodet når du så på film. Ikke helt optimalt med andre ord…

Heldigvis har mye forandret seg siden den gang, og grunnen til at dama på bildet er helt våryr, skal altså være de helt nye iPod-brillene til MyVu.

Se store bilder til venstre for teksten her!

iPod-versjon.

MyVu-brillene ser lysår bedre ut enn Eye-Trek-modellen, og kan derfor også brukes uten at du har ordet *nerd* tatovert i panna.

Produsenten skryter også av at det er mulig å bruke dem mens du går, tanken er at brillene er så smale at de lar sidesynet ditt følge med på veien, til tross for at hovedfokuset er på selve filmen. Hva som egentlig er vitsen med å se på film mens du er ute og går, ja det er selvsagt et helt annet spørsmål.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Alt du trenger er altså å dytte video-iPoden din ned i den spesialtilpassede holderen som følger med, for deretter å styre alt via den lille fjernkontrollen som sitter på brilleledningen.
Denne kassen har også ekstra batteri innebygget og skal gi 8 timer med video eller 20 timer med musikk. Det skulle holde for selv den mest fanatiske TV-titter.

iPod-versjonen kan kjøpes her for cirka 300 dollar, og i løpet av året kommer de også med en egen mobilversjon.