Skeletool har et fantastisk navn

Og multi-verktøyet ser ut til å gjøre hva bildet lover: en god del.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når et flerfunksjonsverktøy får navnet Skeletool skal en stoppe opp et lite øyeblikk, først og fremst fordi en kan mistenke produsenten for å ha forlest seg på tegneserier i voksen alder. Det kan være en bra ting.

LES OGSÅ:

En skal også stoppe opp fordi Skeletool ser fantastisk ut.

Sveitserost.

For å gjøre verktøyet så lett som mulig har Leatherman blant annet borret flere hull i aluminiumsramma, noe som bidrar til det tøffe, nesten organiske designet. Hvor lett? Usle 141 gram, som i dingsemål er en snau iPod.

Skeletool kan utføre fire forskjellige funksjoner ved hjelp av en kniv, et skrujern, en tang og, eh, en flaskeåpner - sistnevnte skal sikkert brukes til å åpne ølen som kroner byggverket, som i ditt tilfelle er en Billy bokhylle.

Åpen standard.

Som en bonus er det rustløse knivbladet og flaskeåpneren tilgjengelig også når verktøyet er lukket, som betyr at du både kan forsvare deg og sprette flasker uten særlig anstrengelse.

Skrujernet gir til sammen fire skrustørrelser fordelt på to vanlige og to stjernehoder.

Skeletool, som vi ikke klarer slutte å si høyt med dyp, dyp stemme mens vi løfter høyrearmen mot himmelen, er tilgjengelig i USA i november i to utgaver. Den billigste vil koste 415 kroner, mens Skeletool CX, som har håndtak av karbonfiber, ligger på 553 kroner.

Du kan lese en kjapp test her.

Kilde: Popular Mechanics