Si hei til CinemaDrive 200 fra Doro

Si hei til CinemaDrive 200 fra Doro

Multimediaspiller med fjernkontroll klar for Norge.

Publisert

Doro lanserte i dag den harddiskbaserte multimediaspilleren CinemaDrive 200 med et integrert minne på 80 gigabyte.

Du kobler den til TV-apparatet for å se film, serier eller lytte til musikk. Det følger med fjernkontroll slik at du kan kontrollere spilleren trygt fra sofakroken. Videosignal sendes via kompositt- eller komponent-utgangen.

Enheten kommer i svart og støtter formatene JPEG (bilder), MP3, OGG Vorbis og WMA (lyd), MPEG 1, 2, 4, XviD og DivX (video). Den kan også vise undertekst til filmer og serier som lastes over via USB-porten på datamaskinen.

Siden den støtter Dolby Digital 5.1-lyd, kan du koble den til et surroundsystem via TVen.

Vekten er oppgitt til 160 gram og de korrekte dimensjonene er 80 x 148 x 24 millimeter.

– Vi i Doro er overbevist om at denne type multimediaspillere kommer til å bli et vanligere innslag i norske hjem fremover. CinemaDrive 200 er, i tillegg til å være et enkelt og spennende alternativ for bildefremvisning på TV-skjermen, også ypperlig for film- og musikkavspilling. Den er dessuten et perfekt reisefølge, for eksempel som selskap for hele familien på en regntung dag på hytta, sier Frode Gretland i Doro Norge i en pressemelding.

CinemaDrive 200 er tilgjengelig fra og med i dag til en utsalgspris på 1990 kroner.

Kilde: Pressemelding

Mer om

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer