Serenata er klar for verden

Ny supermobil fra Samsung og Bang & Olufsen.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I dag hadde Samsung og Bang & Olufsen den offisielle lanseringen av sitt nye hjertebarn Serenata, som ikke akkurat var noen overraskelse, vi startet jo nedtellingen allerede for for flere uker siden.

LES OGSÅ:

Mobilen er oppfølgeren til rådyre Serene som ble lansert for et par år siden.

Telefonen er relativt unik av utseende og har som forgjengeren skjermen plassert der du egentlig finner tastaturet - en liten utfordring for tastevante fingre. Det har for øvrig blitt lagt mye penger i skjermen, som er trykkfølsom og har en oppløsning på 240 x 240 piksler fordelt på 2,26 tommer.

Det tradisjonelle talltastaturet er byttet ut til fordel for et skrollehjul som du bruker til å manøvrere rundt i menyene og kontrollere musikkspilleren.

Mobilen imponerer med et innebygd minne på 4 GB. Her burde du få plass til en haug plater, og siden du finner både 3G og HSDPA under panseret kan du laste ned musikk mens du er på farten. Du forvandler mobilen til MP3-spiller med bare ett tastetrykk.

Formatene som støttes inkluderer MP3, WMA, WMA Lossless 9,1 og AAC. Filer overføres til og fra datamaskinen via USB.

Serenata er med sine 136 gram en relativt tung telefon. Taletiden er oppgitt til 3 timer, mens du kan la mobilen ligge og slenge i 280 timer før den krever lading.

Regn med en utsalgspris på rundt 8000 kroner, eller mer.

Kilde: serenatamobile

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!