SE W580i har street style

Samme gamle regla fra Sony Ericsson i ny innpakning.

Sony Ericsson lar det ikke gå lenge mellom hver gang de lanserer en ny mobiltelefon. I dag tikket det inn en pressemelding om et nytt medlem i Walkman-familien: W580i.

LES OGSÅ:

Sprek og slank.

Nykommeren er en skyvetelefon med en tykkelse på 14 millimeter. Skjermen har en størrelse på to tommer og en oppløsning på 320 x 240 piksler (QVGA). Du får med et minnekort av typen M2 (Memory Stick Micro) på 512 MB, noe som holder til rundt 128 MP3-låter.

Telefonen har blåtann, TrackID for identifisering av sanger, FM-radio og en taletid på opp til ni timer.

Mobil for aktive.

W580i er utstyrt med skritteller, kalorimåler og stoppeklokke, i tillegg til hastighets- og distansemålere. En effektiv blogging-funksjon og flere 3D-spill skal gjøre telefonen attraktiv for den yngre delen av befolkningen. SE satser også på at nevnte gruppe vil la seg friste av oransje fargeelementer og lyseffekter langs telefonens sider.

Sony Ericsson har velsignet telefonen med EDGE, men den mangler 3G. I likhet med en haug andre Walkman-telefoner har kameraet en oppløsning på 2 megapiksler.

– W580i er utviklet og designet for en urban og aktiv livsstil, og egner seg like godt når du sitter på bussen som når du er på fest eller i treningsstudioet. Med en W580i har du alltid med deg favorittmusikken, fotoalbummet og den bærbare spillkonsollen. Telefonen fungerer til og med som en treningspartner med innebygde funksjoner som hastighets- og distansemålere, sier Erik Sandsmark, National Account Manager i Sony Ericsson i Norge i en pressemelding.

Artikkelen fortsetter under annonsen

W580i dukker opp i butikkhyllene i løpet av tredje kvartal. Prisen er foreløpig ikke kjent.

Kilde: Pressemelding