SDR-S10 er verdens minste med SDHC

Panasonics nye minikamera blir med på (nesten) alt.

Panasonic har lansert det som skal være verdens minste videokamera med SDHC-lagring. SDHC (Secure Digital High Capacity) er et flash-basert minnekort hvor mimimum lagringskapasitet er 4 GB.

LES OGSÅ:

Modellen går under betegnelsen SDR-S10 og har en størrelse på bare 31 x 63 x 114 millimeter. Med en vekt på 182 gram er ikke kameraet stort tyngre enn en velutstyrt forretningsmobil.

Tøffing.

Du kan trygt putte kameraet i lomma selv om du skal ut på tur i skog og mark. Videokameraet tåler et fall på inntil 1,2 meter, og i tillegg skal det være vannavstøtende. Kjekt å vite for de slepphendte av oss.

SDR-S10 tilbyr blant annet en Quick Start-funksjon, som lover å gjøre videokameraet klart til opptak bare 1,7 sekunder fra du slår det på. Her unngår du altså at minneverdige øyeblikk bokstavelig talt forsvinner foran øynene på deg mens du venter på at kameraet skal starte opp.

100 minutter med opptak.

SDHC-minnekortet på 4 GB gjør det mulig å ta opptak i inntil 100 minutter med MPEG-2-format, mens SD-kortet på 2 GB gir deg en opptakstid på inntil 50 minutter.

Det skal nevnes at Panasonic kun legger ved et SD-minnekort i pakken, så du må regne med en ekstra utgift for SDHC-kortet. Prisen på et slikt kort ligger på rundt 500 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Videokameraet vil bli å finne i norske butikkhyller mot slutten av mars måned. Veiledende utsalgspris er 3.800 kroner.

Kilde: Pressemelding