Samsungs sommerkolleksjon

Samsung klamrer seg fast til sommeren med en oransje musikkmobil.

Hvis du ønsker å avlede oppmerksomheten fra den altfor vinterbleke hudfargen nå på seinsommeren — hvem har vel tid til å tilbringe tid i sola med fotball-VM, Xbox, PSP, UPC, PS2, CSI, ABC og resten av alfabetet? — er Samsungs oransje utgave av SCH-V940 et sikkert veddemål.

LES OGSÅ:

Nå er riktignok modellene på bildene til venstre dårlige eksempler, ettersom de får betalt per glis og per kvadratcentimeter brunfarge på kroppen.

Sosialdemokratiske specs.

Det skal ikke du bry deg om. Du skal bry deg om telefonene, som er lett (90 gram) og tynn (16 millimeter), i tillegg til å ha 1.3 megapiksel-kamera, to tommers TFT-LCD-skjerm på 240x320 piksler og med 262 000 farger, musikk- og mediaspiller, USB 2.0, og videokamera og -avspiller.

Den har derimot ikke blåtann eller plass til ekstra minnekort, så du bør krysse fingrene for at musikksmaken din er like begrenset som den ene gigabyten med intern lagringsplass.

Telefonen er foreløpig bare tilgjengelig i Sør-Korea til en ukjent sum penger, mens resten av verden venter i spenning på når de kan kle seg i oransje.

Kilde: Techeblog