Samsungs minimale MP3-forsøk

Lite skal det være.

Mobilbransjen er veldig opptatt av å fortelle forbrukerne at MP3-spilleren er på vei ut, og at mobiltelefonen snart vil gjøre alt fra musikkspilling til podcasting til ostekakebaking.

LES OGSÅ:

Dem om det, men Samsungs SGH-X830 er uansett et heftig bidrag til idéen om at mobiltelefonen snart kan være like bra MP3-spiller som iPoden.

Den åpner seg på samme måten som for eksempel Sony Ericssons avdanka S700, men der stopper de fleste likhetene.

Lukket grensesnitt.

Når mobilen er lukket vil den fungere utelukkende som MP3-spiller, og et scrollhjul som likner mistenkelig på et visst annet scrollhjul fra en viss annen MP3-spiller gjør navigasjonen like enkel som en sykkeltur til butikken. Displayet vil automatisk orientere seg horisontalt når mobilen er i MP3-modus, og det vil vise informasjon om spillelister, equalizer-innstillinger og sanginformasjon.

SGH-X830 veier usle 75 gram, som gjør den til en virkelig lettvekter. Med USB 2.0-tilkobling og en 1GB minne kan du overføre 250 sanger i løpet av like kort tid som visse menn bruker på å forklare barna om biene og blomstene.

Telefonen kommer i seks forskjellige farger - svart, hvit, blå, rosa, oransje og grønn -, har 1.3 megapiksel-kamera, Edge og blåtann, og er ment å lanseres på det europeiske markedet i løpet av denne måneden.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen er ukjent.

Kilde: Mobiledia