Samsung SCH-W559 er følsom

Trykkfølsomme skjermer er ikke det samme som et tastatur. Helt til nå?

Hysteriet rundt Apples iPhone har så vidt begynt å roe seg ned, og kritiske røster har blant annet kremtet og hostet litt over at mobilen mangler tastatur - og at en følgelig må sende sinte tekstmeldinger til Svisj ved å knote fram tegnene på en plastflate.

LES OGSÅ:

Fingrene dine er, eller skal i det minste være, vant til litt mer følsomme tilbakemeldinger. Det er én av grunnene til at tastaturet på laptopen din har fjører (den andre er naturligvis at tastene kan brukes til å skyte binderser på utvalgte punkter på skjermen).

Gode vibber.

Samsung SCH-W559 skal ha en slags løsning på problemet. VibeTonz er et dumt navn på smart teknologi. Systemet har tidligere blitt brukt til å berike ringetoner og spill med gode vibrasjoner, men i SCH-W559 brukes den til å gi den trykkfølsomme skjermen mer såkalt taktil feedback.

Det betyr med andre ord at enten du bruker stylusen eller fingrene, så vil telefonen vibrere for å simulere at du trykker ned en mekanisk tast. Ristingen kan justeres via programvare, men vi foreslår at du bruker kontaktannonser framfor å justere vibrasjonene opp til klimaks hvis du er litt ensom.

Kinamenn- og damer.

Foreløpig er det bare Kina som får nyte godt av SCH-W559 (vi regner med typebetegnelsen ser mye penere ut som kinesiske tegn enn som vestlige bokstaver), som i tillegg til vibrasjonene har et 1.3-megapiksel-kamera, blåtann, skriftgjenkjenningsfunksjon og audio/video-funksjonalitet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: New Launches