Samsung G800 mener alvor

Fem megapiksler og tre ganger optisk zoom.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Samsung kommer snart med et beist av en kameramobil. Modellen G800 kan friste med et kamera på fem megapiksler, tre ganger optisk zoom og fire ganger digital zoom, Xenon-blits, ansiktsgjenkjenning og autofokus.

LES OGSÅ:

I motsetning til digital zoom, vil ikke optisk zoom redusere kvaliteten på bildet når du zoomer inn på et objekt.

I tillegg er skyvetelefonen utstyrt med teknologien WDR (Wide Dynamic Range), bildestabilisator og mulighet for å ta panoramabilder og makrobilder.

Rediger video på farten.

G800 kommer med programmer for foto- og videoredigering. Når du er fornøyd med bildene kan du laste dem opp til et passende nettsted takket være støtten for HSDPA (Super 3G). Telefonen har inngang for minnekort av typen microSD, som kommer i størrelser opp til 4 GB.

Du finner også 3G og EDGE under panseret, slik at du alltid er sikret raskest mulig oppkobling. Det eneste vi savner er WiFi.

Skjermen har en oppløsning på 320 x 240 piksler fordelt på 2,4 tommer. Den støtter 262K farger.

Mobilen kan kommunisere med PCen via USB 2.0 eller blåtann.

Telefonen er forventet å dukke opp i europeiske butikkhyller i løpet av måneden, men noen eksakt dato for norgeslansering er foreløpig ikke kjent.

Ikke overraskende blir den markedsført som en telefon for fotografer, men det spørs om den kan konkurrere med lommekameraene. Vi har selvfølgelig bestilt testeksemplar.

Ut fra videoen under se vi at G800 har det samme menysystemet som modellen U700.

Kilde: gizmodo