Samsung G600 på vei

Musikktelefon med kamera på fem megapiksler.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

I går skrev vi om kameramonsteret Samsung G800 med fem megapiksler og tre ganger optisk zoom. I dag ble det kjent at også modellen G600 vil finne veien til norske butikkhyller i løpet av de nærmeste ukene.

LES OGSÅ:

Mens G800 måler nesten to centimeter over baken, er G600 atskillig slankere med sine 14.9 millimeter. Også denne modellen kan skilte med et kamera på fem megapiksler, men den vil ikke ha optisk zoom og xenon-blits.

For å friste kameranerdene er den utstyrt med autofokus, makro og lysdiodebasert fotolampe. En rekke bildeeffekter og panoramafunksjon er også på plass.

Telefonen har en innebygd lyssensor som automatisk vil tilpasse skjermens lysstyrke og kontrast til omgivelsenes lysforhold. Hensikten er å gjøre lettere å lese på skjermen.

Skjermen måler 2,2 tommer og har en oppløsning på 320 x 240 piksler. Taletiden er oppgitt til 3.3 timer, mens standby-tiden er opp til 300 tomer.

Personlige menyer.

Samsung frister med et nytt menyutseende, som lar deg sette sammen personlige menyer. Dette får du en liten smakebit på i videoen under artikkelen.

Telefonen vil også underholde deg på bussen takket være integrert musikkspiller og radio.

Prisen vil ligge på rundt 3800 kroner.

Kilde: Pressemelding

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!