Samsung F700 er pen

Noen ganger trenger en et spark i baken.

Da du var liten kunne du gjerne finne på å sitte i timevis med Lego-settet eller dukkene dine, men huset blir ikke reint av seg selv, vet du, og da kunne far eller mor finne på å gi deg et mentalt rydde-spark bak med dårlig skjulte trusler som "hvordan tror du dukka di ser ut uten hode, Lise?".

LES OGSÅ:

For eksempel.

Et spark bak.

Da Apple introduserte iPhone sa nesten hele verden oi, steike, inkludert, selv om de ikke innrømmer det, alle de andre mobilprodusentene.

Samsung ventet ikke lenge med responsen. F700 har tatt tak i iPhone, filleristet den noen sekunder for å lirke noen hemmeligheter ut av telefonen, og kommet opp med en veldig pen vri.

Svær skjerm.

F700 tilhører Samsungs Ultra-serie, og er således noe av det aller ypperste. Den har naturligvis trykkfølsom skjerm (men ikke, ser det ut til, en multi-touch-skjerm ala iPhone), QWERTY-tastaturet som glir ut fra under telefonen, VibeTonz-teknologi som gir vibrerende tilbakemeldinger og respons når en bruker trykkskjermen, drag and drop-funkasjonalitet, super-3G (HSDPA), 2.78" skjerm, 5-megapiksel-kamera og blåtann.

Ettersom ryktebørsen fortsatt er varm er det uvisst om telefonen har trådløs nettverkstilkobling, og pris og tilgjengelighet er naturligvis ukjent. Apple vil også tjene på komplett iTunes-integrasjon, for ikke å snakke om hvor bra den lille "i"-en klinger i ørene på mp3-generasjonen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Men vi er spent. Det er du også.

Kilde: Akihabara News