Samsung elsker QWERTY

Ny modell med tøff skjermløsning.

Samsung er kjent for å pøse på med mobiltelefoner, og har virkelig hatt det travelt de siste dagene i anledning årets 3GSM-messe i Barcelona.

LES OGSÅ:

Tøff design.

En av de lekreste modellene som har dukket opp er SGH-F520. Telefonen er utstyrt med en stor og lekker skjerm på tre-tommer. Ved å dytte skjermen ned får du tilgang til nummertastatur og navigeringstaster. Dytter du den til siden dukker det opp et QWERTY-tastatur som lar deg skrible ned e-poster i en fei.

Skjermen er trykkfølsom, noe som gjør at du kan frigjøre deg fra tastene. Modellen har generelt mange likheter med F700 som du kan lese mer om her.

Kraftig skjerm.

På innsiden av panseret finner du et kamera på tre megapiksler og EDGE. HSDPA (Super 3G) har også presset seg inn. Skjermen har en oppløsning på 480 x 272 piksler og telefonen burde dermed fungere ypperlig som mediespiller. Film, musikk og bilder kan lagres på et minnekort av typen microSD.

Det er høyst usikkert om telefonen vil finne veien hit nord. Vi får trøste oss med Apples iPhone når den dukker opp i løpet av høsten, og det er jo strengt tatt ingen dårlig erstatning!

Kilde: gizmodo