Razer DeathAdder er dødelig

Dødelig effektiv, altså.

Hvis en kunne brukt den samlede mengden energi og hjernekraft som hver uke brukes på å skyte animerte tyske soldater fra andre verdenskrig, vinne Premier League i fotball eller rase rundt i gatene i New York i fete sportsbiler til noe nyttig, så kunne en sannsynligvis lagt ned Nobelprisen - simpelthen fordi mengden potensielle vinnere ville blitt enorm.

LES OGSÅ:

Men Nobelpriser vinner ikke respekt i kameratgjengen. Det er det bare presisjonsskyting i Counter Strike som gjør. Da gjelder det å ha utstyret i orden.

Skarp mus.

Razer har forsøkt å sette sammen den ultimate spillmusa. De har også forsøkt å gi musa det ultimate spillmusnavnet. DeathAdder har ifølge spillentusiastene hos Extreme Tech lykkes med det meste.

DeathAdder har blant annet en ny, tredjegenerasjons infrarød sensor, som er i stand til takle bevegelser som er opptil 2.25 ganger raskere enn den tradisjonelle 800 dpi-oppløsningen - altså 1800 dpi fordi de som ikke orker høyere matematikk på en fredag ettermiddag.

Non-stick.

Teflonføtter gjør at musa glir like raskt over musematta som en skøytesprinter gjør på nylagt is (du husker skøyter? du husker is?), mens On-The-Fly Sensitivity-drivere tillater justering av dpi-innstillingene i sanntid.

Musa har dessuten fem programmerbare knapper, og fordi den sjekker pekerposisjonen tusen ganger per sekund vil selv bevegelser så beskjedne som pulsen din registreres av DeathAdder (sånn cirka).

Artikkelen fortsetter under annonsen

Musa koster rundt 600 kroner.

Kilde: Engadget