RAvende lekker

Lagringskapasiteten er for liten, men du verden så stilig!

Er du lei av å være en del av den stadig voksende mengden av mennesker som eier en iPod? I såfall kan du ta deg en svipptur til asiatiske strøk og plukke opp duppeditter ingen andre har.

LES OGSÅ:

Her er nok et eksempel på en mediaspiller vi neppe vil se her i nord med det første. RM150 er en lekker liten sak designet av en produsent med et ikke fullt så lekkert navn: RAmos.

Skjermen er på hele 2.2-tommer, og såfremt bildet ikke lyver ser den utrolig lekker ut! Tre knapper er plassert over skjermen og like mange knapper har fått plass under.

Xvid.

RAmos har gitt spilleren støtte for det populære XviD-formatet i håp om å lokke til seg kunder. Dermed kan du kikke på filmer i tillegg til å høre på musikk, og hvis du vil ha litt forandring er det bare å fyre opp den integrerte FM-radioen.

Det eneste vi har å utsette på spilleren ut fra spesifikasjonene, er at den kommer i altfor små størrelser. Verken 512 MB eller 1 GB er nok til all musikken eller seriene vi har liggende.

RM150 kommer i fargene svart og hvitt (ikke ulikt en viss annen mp3-spiller). Versjonen på 512 MB koster 300 kroner, mens du må ut med en hundrelapp mer for den største.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: UberGizmo