Rådyr laptop fra Luvaglio

Den er stappet med diamanter og koster over 6 millioner kroner.

Forrige uke dukket det opp en mystisk video av en bærbar datamaskin på internett. Det ble tisket og hvisket i krokene om at det var snakk om en eksklusiv laptop fra Luvaglio til 1 million dollar, men selskapet selv forholdt seg taus som i graven. Men nå letter Luvaglio endelig litt på sløret og avslører noen detaljer rundt den rådyre maskinen.

LES OGSÅ:

Flott og lyssterk skjerm.

Ja, det er faktisk snakk om en bærbar PC til 1 million dollar, eller nærmere 6 120 000 kroner før den norske stat har krevd sin del av kaka. Skjermen kommer i bredformat, har en størrelse på 17 tommer og kan skryte av LED-bakgrunnsbelysning. Et spesielt antirefleksjonsbelegg på skjermen lover et lyssterkt bilde. Vi antar det betyr at du kan ta med deg laptopen ut i sollyset.

I tillegg har skjermen en selvrensefunksjon vi ikke helt forstår hvordan fungerer.

Harddisken har en kapasitet på 128 GB, og en Blu Ray-spiller sørger for at du får spilt av filmer med heftig bildekvalitet. Flere tekniske spesifikasjoner er ikke kjent, for Luvaglio er mer opptatt av alle diamantene som har fått plass i laptopen.

Ikke bare pynt.

- Vi ville ikke dekke utsiden av en laptop med diamanter bare for å gjøre den dyr, sier administrerende direktør Rohan Sinclair til nettstedet Gizmag. Felles for alle diamantene i den bærbare luksus-PCen er at de har en slags funksjon, og ikke bare er til pynt.

For eksempel er på-knappen erstattet med en sjelden diamant. Du får ikke startet maskinen uten denne diamanten, så den fungerer også som en sikkerhetsmekanisme.

Sinclair sier videre at selskapet har tilgang til ekstremt sjeldne diamanter, og at eventuelle kjøpere av laptopen kan være med på å bestemme hvordan den skal se ut.

Trykk på PLAY under for å se video av laptopen!