Rå klokkeluksus til Norge

For første gang blir dette klokkemerket tilgjengelig i Norge.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Når finanskrisen traff Island begynte desperate islendinger med penger i madrassen kjapt å se seg om etter alternative investeringsobjekter. Og i stedet for aksjer valgte mange av dem klokker.

LES OGSÅ:

Akkurat det er nok et faktum de to nordmennene Tom André og Lars Christian Tidemann har fått med seg, for snart åpner de nemlig sin nye klokkebutikk med hovedvekt på luksusklokker i Akersgata i Oslo.

Glashütte Original.

I følge de to er tyske Glashütte Original å anse som klokkeelskernes Rolls Royce, og stiller i samme kategori som klokkemerker som blant annet Patek Phillipe, Lange und Söhne og Breguet.

På verdensbasis produseres det kun 8000 Glashütte-klokker i året, og hvis du lurer: Det er garantert en sikker indikasjon på at prisen blir urovekkende høy, eller som Øystein Sunde ville sagt;

«Her hjelper det lite med sparelån og sånt no, men kom gjerne innom med en byggelånskonto» - fritt etter låta om hifipusheren Ståle Krapyl.

Den nye klokkebutikken skal også selge Rado-klokker, og i november og desember vises blant annet de nye diamantkolleksjonene fram.

Fristet? Se bildespesialen for eksempler.

FLERE SUVERENE KLOKKER FÅR DU HER!