Predator X-2 er stor, tung og rask

Kun det beste er godt nok, også på farten.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Bærbare PCer fra øverste hylle holder ofte overraskende godt følge med dedikerte, stasjonære PCer - helt til du bestemmer deg for å presse dem til det ytterste med en tung, lang spillrunde. Da vil for eksempel Crysis halte, og du vil gråte. Det er uunngåelig.

LES OGSÅ:

Dette skal angivelig være verdens raskeste gaming-laptop, og den skal kunne takle det meste.

Arnold?!

Produsenten heter Vology, og er ikke et husvarmt navn i Norge. For å vise at de mener alvor har de gitt laptopen navnet Predator X-2, slik at de som kan sin B-filmhistorie tenker på Arnold, store muskler og enda større våpen.

Under panseret finner du en Intel Core 2 Quad-prosessor på 2.66GHz, nVidia GeForce 8800M GTX 512MB DDR3 grafikkort, og hele 4GB DDR2-minne (800MHz) som standard.

Betalingsvansker.

Maskinen har dessuten en 200GB harddisk (7200 RPM), 17-tommers skjerm, minnekortleser og optisk drev, i tillegg til at den leveres med Windows Vista Ultimate X64-utgaven.

Prisen er omtrent like kraftig som spesifikasjonene. I USA må du ut med 4600 dollar, som med dagens svært gunstige dollarkurs blir rundt 23 300 kroner. Det er likevel ingen grunn til å la seg lure, en maskin med så mye datakraft ville sannsynligvis passert 27-28 000 kroner i Norge. Minst.

Kilde: New Launches