Power to the people

Tekkeons myPower er ikke bare et hipt navn med stor bokstav i midten. Det er også en fiks batteriadapter som kan redde deg fra å bryte sammen i krampegråt.

Det er snart like like vanlig (les: drepende kjedelig) å skrive om universelle batteriladere som Apples iPod, men vi er fortsatt ikke så lei at vi kjenner brekningsfornemmelser — så vi gir Tekkeons myPower sjansen.

LES OGSÅ:

Den kommer i to modeller, MP3300 og MP3400, og hvis du gjetter at den siste er den som gir mest strøm, har du en lysende framtid foran deg i et kreativt yrke i hovedstaden.

Svært fleksible.

Begge boksene kan bokstavelig talt lade hundrevis av enheter, og det følger med adapter til de mest populære dingsene. Hvis du tilhører dem som kjøper ting som ikke alle andre kjøper, kan du naturligvis bestille ekstra, spesialtilpassede adapter.

myPower kan lade alt fra mobiltelefoner til laptoper til videokamera, og den justerer strømstyrken alt etter hva du lader. Eksempelvis vil den gi rundt fire timers ekstra batteritid til en bærbar datamaskin, og hele 14 timers videoavspilling til et portabelt mediasenter.

Snikksnakk.

MP3400 kan dessuten gi så mye som 70 timer snakketid til mobiltelefonbrukere, så hvis du er en av dem som ikke synes hjernesvulsten ved øret vokser raskt nok, er dette et produktet utvilsomt for deg.

Du finner den komplette lista over enheter som støttes av myPower her.

Prisen på de to mobile kraftverkene er henholdsvis cirka 850 og 1000 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen