Piper deg rett i ryggen

Ny dings skal ta seg av holdningen din.

Den menneskelige evolusjon er et merkelig fenomen. Vi brukte flere tusen år på å komme oss opp i oppreist stilling, og nå er vi snart på vei tilbake igjen.

LES OGSÅ:

Den statiske kontorstillingen er i ferd med å gjøre en Homo Sapiens om til en Homo erectus. 1,8 millioner år med evolusjon kan snart være forgjeves. Med bøyd nakke sitter vi lent over tastaturet, mens ryggen krummes proporsjonalt med antall datatimer som tilbakelegges.

Angrep.

Nå forsøker japanerne å gå til angrep på den motsatte evolusjonen. De er kanskje redde for å miste verdifulle centimetere. De har nemlig laget en genial dings som skal festes til PC-skjermen, og som skal sikre deg den perfekte holdning mens du sitter.

Visomate er en liten boks som ved hjelp av en innebygget sensor, vil fange bevegelsene dine.

Glemmer du deg bort, og nesen plutselig sitter klistret til skjermen, vil boksen begynne å pipe, og du blir nødt til å sette deg tilbake igjen for å få boksen stille.

Helsevennlig.

Den geniale dingsen skal derfor forebygge nakkeskader, ryggplager, i tillegg til å ta hånd om synet ditt. Og, ikke minst, sørge for at stillesittende arbeid ikke ødelegger holdningen din.

Den som evolusjonen har brukt flere millioner år på.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pris: 37 dollar, eller ca kr 200 kroner.

Kilde: raremonoshop.com