Philips Xenium 9@9a vil leve!

Noen får aldri nok.

Moderne dingzer og duppeditter som det er meningen du skal ha med deg over alt har skapt en ny form for angst. Frykten for at batteriet skal ta slutt midt i en samtale eller midt i et brett Super Mario kan bli så stor at mange ender opp med å stenge seg inne bak gardinene hjemme i stua, mens mobiltelefonen, den håndholdte spillkonsollen og mp3-spilleren er knyttet til strømnettet 24 timer i døgnet.

LES OGSÅ:

Xenofobia?

Philips, som ikke akkurat er mest kjent for sine mobiltelefoner, har med sin Xenium 9@9a ikke bare laget en telefon med det hittil rareste navnet vi har vært borti, men også kommet med et vektig terapuetisk hjelpemiddel for personer med batteri-angst.

Den har angivelig en standby-tid på hele 40 dager og 40 netter. Hvis du aldri får telefoner og aldri sender tekstmeldinger vil med andre ord 9@9a kunne ligge ved din side i nesten halvannen måned uten å miste pusten.

Ekstremt lang taletid.

Har du venner vil du miste en del standby-tid, men du kan til gjengjeld snakke kontinuerlig i 10 timer uten å lade telefonen.

Det blir mye sladder om nabokjerringa på en gang.

Ellers er Philips' evighetsmaskin ganske ordinær. Den har 1.3 megapiksel-kamera, mp3-spiller og miniSD-minnekortplass.

Foreløpig er telefonen bare for taletrengte asiater, og etter forrige handlerundes mobilopptelling på norske elektrovarehus vil den ikke nå Norge med det første.

Kilde: Gizmodo