Perfekt for deg som er nerd

Perfekt for deg som er nerd

Datanerd, selvfølgelig.

Publisert

Det er ikke ofte det skjer, men av og til kryper til og med lysømfintlige datakropper ut av hulen for å delta i det sosiale spillet som foregår langt langt borte fra nærmeste LCD-skjerm og WLAN-kongress.

Vi snakker selvfølgelig om pliktløp som konfirmasjon og runde dager for foreldre og besteforeldre, dager som garantert involverer dress og nystrøket skjorte. Jada, vi vet at det er et helvete.

Med disse mansjettknappene kan du imidlertid komme deg gjennom dagen med en viss form for verdighet: De er nemlig laget av utrangerte kretskort, et faktum som gjør at dine nerdekompiser glatt vil overse at du fortsatt bruker kelnerdressen du strengt tatt burde brent en gang tidlig på nitti-tallet.

Kretskort i flere farger.

Vi tipper timene rundt middagsbordet kommer til å fly av gårde mens du sitter og lurer på hvor akkurat dine mansjettknapper kommer fra. Er det restene fra et gammelt hovedkort? Ligner de ikke mistenkelig på lydkortet du kastet i 2004?

Uendelige muligheter til å komme seg gjennom kaffelaffen her altså.

Mansjettknappene kommer i blått, sort, rødt og grønt, og du får selvfølgelig store bilder til venstre for teksten her.

Prisen er cirka 19 pund per sett hos Boysstuff i England.

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer