Panasonic W5 er liten og lett

Spinkel, men tøff laptop fra Panasonic.

Bærbare datamaskiner blir stadig mer... bærbare. Denne lettvekteren fra Panasonic veier knappe 1.2 kilo og er endel av selskapets W-serie.

LES OGSÅ:

Flere varianter.

Modellen går under navnet W5 og har en skjerm på 12.1 tommer med XGA-oppløsning (1024 x 768 piksler). Du kan velge mellom flere ulike versjoner av laptopen som alle har forskjellig utstyrsnivå. Prisen vil variere deretter.

Panasonic hevder laptopen tåler å falle 30 centimeter, i tillegg til at den takler å få en masse på 100 kilo over seg. Fant de ut det siste ved å sette seg på den? Testresultater eller ei, vi vil ikke anbefale deg å sitte på laptopen. Poenget er uansett at den tåler en trøkk, og at den dermed passer bra for deg som ferdes mye i løpet av arbeidsdagen.

For å holde vekten nede er DVD-spilleren designet slik at du får tilgang til den ved å åpne et lokk på fronten. Panasonic hevder W5 er den letteste laptopen som finnes på markedet akkurat nå, men det er ikke helt riktig.

Siden vi alle har forskjellig smak tilbyr Panasonic modellen i 11 forskjellige farger inkludert svart, metall, blå og rød.

Det finnes flere laptoper i samme serie. Les mer her.

Kilde: shinyshiny