Pære full

Ingenting er hva det var lenger. Spesielt ikke denne tilsynelatende uskyldige lyspæra.

Noen går og tygger på brunosten som du kjøpte slik at du kunne prøve ut hypotesen "er det nå virkelig slik at brunost smaker ugress hvis en legger det på toppen av corn flakesen?".

LES OGSÅ:

Men du har ikke bevis. Selv ikke privatdetektiven til 800 kroner timen avdekket noe uregelmessig, og seansen med 1000 watts lys i ansiktet på kona og barna og avhørsteknikker som ikke en gang Sipowicz fra NYPD Blue ville tatt i med ildtang, førte bare til tredje grads forbrenninger og en uke på sofaen på gjesterommet.

Øyne i mørket.

Denne lyspæra vil derimot gjøre alt like klart som sollys på påskefjellet. Den har et innebygget overvåkningskamera med nattsyn, slik at du kan finne ut hva som skjer uten at andre finner ut at du finner ut hva som skjer.

I og med at den koples til et sted hvor det er allerede finnes strøm, er det bare å sette lyspærekameraet rett i sokkelen. Overvåkningssignalet sendes direkte til dekoderen, og kan enten vises rett på TVen eller tas opp av videospilleren (som i dag vil si harddiskopptakeren).

Utendørs.

Det er heller ikke noe problem å overvåke naboens nattlige aktiviteter i hagen. Lyspæra er laget også for utendørsbruk, og tåler en støyt kjipt vintervær.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Pæra koster 140 dollar, eller omkring 900 kroner, en billig investering når du regner ut hvor mye den fortapte brunosten har kosta deg i løpet av ett år.

Kilde: Gizmodo