På strak vrist

På strak vrist

Hyundai W-100 er så liten, så liten, men likevel så stor.

Publisert

Hvis ikke du har noe imot å se ut som du iherdig forsøker å høre om klokka di tikker eller ikke hver gang du får en telefonsamtale, kan Hyundais nye arm-mobil kanskje være verdt et forsøk.

Hvis du er kinesesisk, vel å merke, men la oss ta en kikk likevel. Kanskje kommer kongen en dag, og kanskje kommer W-100 til Norge i samme slengen.

Liten.

W-100 ser i motsetning til en del andre håndholdte mobilprosjekter, ganske bra ut. Ikke fantastisk, men dette er brytningsteknologi, så vi forventer ikke mirakler.

Heldigvis er mobilklokka utstyrt med blåtann, slik at skrekkscenariet vi beskrev i første avsnittet kan unngås hvis du bare skaffer deg et blåtann-headsett. Det er bedre å se ut som en snakker med seg selv, enn med klokka. Tross alt.

Kamera.

Utrolig nok har W-100 også et 1.3-megapiksel-kamera, og selvfølgelig også mp3-spiller. De som liker å tro at de har godt syn kan også utfordre øynene med å spille av video. Klokka har rimeligvis ikke så stort internminne, men micro-SD-kompatibilitet sørger for at du kan ha med deg en bunke filer likevel.

En pekepenn forenkler navigasjonen, og selv om de foreløpige lekkasjene ikke sier noe om hvordan en skriver tekstmeldinger, er det vel lite trolig at det er det mobilarmåndsuret duger best til.

Pris og vestlig tilgjengelighet er like ukjent som om det er trygt å drikke vann i Oslo i dag.

Kilde: Gizmodo

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer