Optimalt fra Optimus

Minitastaturet som ser like bra ut som det er nyttig. Minst.

Ved første øyekast kan det se litt pussig ut at det kommer en liten designrevolusjon fra Russland, men når en sjekker ut porteføljen til Art. Lebedev Studio ser en fort at disse guttene og jentene så absolutt vet hva de gjør.

LES OGSÅ:

Lillebror til storebror.

Optimus mini three-tastaturet er en kraftig nedskalert versjon av det forjettede Optimus-tastaturet, som slo ned som en liten bombe i fjor.

Begge disse produktene har knapper en kan trykke på, men symbolet på tastene er utskiftbare - fordi hver eneste knapp består av et lite OLED-display.

Dermed kan en via programvare styre hva som skal vises nå, som i eksempelet over hvor du har oversikt over innkommende mail, AOL og RSS-feeden. Alt vises ved hjelp av animasjoner på tastene, og kommer det for eksempel en ny mail trykker du simpelthen på knappen - og så svitsjer PCen eller Macen din til mail-programmet. Smart. Og veldig pent.

Veldig mini.

Mini-tastaturet kobles til maskinen via USB-porten, og er betraktelig mindre enn bildet over gir inntrykk av. Med en bredde på bare 11.8 centimeter og en høyde på 18 millimeter, er dette akkurat like kledelig beskjedent som det lommetørkleet til 5000 kroner du kjøpte i Monaco forrige uke.

Programmene du ønsker å bruke sammen med Optimus mini three må først gjøres kompatible med tastaturet av programleverandøren, men når det er gjort står du relativt fritt til å konfigurere tastaturet akkurat som du vil.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Se her for en interaktiv demo.

Tastaturet koster 160 dollar, og begynner å sendes ut den 15. august ifølge Art. Ledevev Studios hjemmesider.

Kilde: Gizmodo