Om litt er kaffen klar

Hammacher Schlemmer. Merk deg navnet. De revolusjonerer kaffedrikkinga.

Hvis du, som alle oss andre, har som mål å oppnå total ubevegelighet gjennom hele uka, så kan du endelig krysse av "kaffekopp" på lista over ting som tilfører energi, men som ikke bruker den opp.

LES OGSÅ:

Denne koppen fra nettbutikken med det litt forstyrrende navnet Hammacher Schlemmer - de høres ut som de skal slå oss i bakhodet etter at vi har lagt igjen kredittkortnummeret - har en batteridrevet propell i bunn, som spinner med en hastighet på 3000 omdreininger per minutt når du trykker på knappen på håndtaket.

Dermed slipper du å bruke den klassiske røre-rundt-med-skje-bevegelsen, som har blitt så 2004. Med et lite trykk vil sukkeret, melka, hjemmebrenten eller te-bladene i teen din blande seg sammen til en perfekt varmdrikk.

Du får også med et lokk som sørger for at kaffen eller teen holder seg varm, og som i tillegg kan brukes som sikkerhetsanordning første, andre og tredje gang du prøver den batteridrevne propellen.

Det er uvisst om det er nok kraft i koppen til å for eksempel få robåten din i land når du har gått tom for drivstoff, men kjenner vi deg rett er du stappfull av pionéer-ånd, så det er bare å prøve neste gang sola kommer fram.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: New Launches