O2 Cocoon er hvit som et laken

Og fyrverkeriet på bildet over er nok ikke tilfeldig.

Det finnes snart flere musikkmobiler enn det finnes sandkorn på badestranda, men det forhindrer ikke mobiloperatøren O2 fra å forsøke seg med enda en nyvinning.

LES OGSÅ:

Cocoon er hvit som vingene til en engel, og har endel andre pene designgrep som sikkert kan friste kidsa.

Morgenstund.

Det første en bør legge merke til er den så å si usynlige LED-skjermen på fronten. Den kan brukes til alt fra hyggelige "Good Morning"-meldinger når du våkner, til informasjon om hvem som ringer eller har sendt deg SMS, eller for å se hvilken sang du spiller akkurat nå.

Fordi O2 vet mer om musikksmaken din enn du selv gjør får du med album av Ash, The Doors og Paolo Nutini (hvem?!), og telefonen har plass til 500 "høykvalitetssanger", som vil si sanger kodet med 128kbps og AAC. Er det høykvalitet? Ja, kanskje.

En liten dockingstasjon gjør at du kan bruke mobilen som vekkerklokke, og våkne opp til enten favorittmusikken din (eller Paolo Nutini), eller en hvilken som helst FM-radiostasjon.

Cocoon har til og med snooze-knapp ...

Dobbelt opp.

Navnet på mobilen viser til den såkalte cocoon-modusen, hvor telefonen bare fungerer som musikkspiller. Alle samtaler eller SMSer du måtte gå glipp av fordi du er langt inni Pink Floyds syreunivers blir lagt i henholdsvis tapte samtaler-registeret og innboksen.

For venninner som deler absolutt alt følger det med et adapter for doble hodetelefoner eller øreplugger.

O2 lover spilletid på hele femten timer, som er imponerende hvis det er sant.

Pris og tilgjengelighet er ikke kjent. Det vil si, det siste er nok kjent. Mobiloperatøren O2 finnes ikke i Norge, og dermed blir også prisen ganske overflødig. Dessverre.

Kilde: Not Cot