Nye telefoner fra Sony Ericsson og Nokia

Elegant kameramobil og stilig musikkmobil.

I dag presenterer Sony Ericsson og Nokia hver sin nye mobil. Fra svenskene kommer det en ny kameramobil, SE C903 Cyber-shot, mens finnene utvider musikk-serien sin med Nokia 5603 XpressMusic.

LES OGSÅ:

Elegant kameramobil.

SE C903 Cyber-shot er utstyrt med et fem megapiksel kamera som sitter beskyttet bak et linsedeksel. Kameraet kommer med ansiktsgjenkjenning av opptil tre personer samtidig, mens funksjonen Smile Shutter automatisk vil sørge for å plukke ut de med det bredeste smilet.

Knips en serie med opptil ni bilder ved ett tastetrykk og du kan ved hjelp av funksjonen BestPic velge det beste eller behold alle. Ettersom kameraet også har integrert bildestabilisator, skulle det gjøre det lettere å få til et vellykket resultat, selv for deg med litt skjelvende hender.

Stor skjerm.

Se bildene dine på den 2,4 tommers store skjermen, eventuellt send de dirkekte til bloggen din, eller koble mobilen til TV-skjermen og nyt de siste feriebildene direkte på storskjermen.

Av andre funksjoner SE C903 kan lokke med, er A-GPS (GPS-navigasjon kombinert med GSM-nettet). Dermed kan du alltid holde rede på hvor du tok bildet, og ikke minst hvor du er. Det skal være enkelt å merke bildene og A-GPS vil sørge for å lede deg på rett vei om du skulle rote deg bort.

Mobilen skal være tilgjengelig på markedet en gang mellom april og juni, og du kan velge mellom fargene sort, hvit eller rød.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Opplev musikk.

Den andre mobilnyheten kommer fra Nokia, som i dag presenterer musikkmobilen 5630 XpressMusic. Dette er en slank mobil som skal by på en komplett underholdningspakke med både musikkavspilling, video, spill, i tillegg til at den skal gjøre det enkelt å dele filer.

Mobilen skal tilby førteklasses lydkvalitet, og musikkavspilleren skal være enkel å betjene. Den har egne knapper for musikk og video, i tillegg til at den byr på flere hendige musikkfunksjoner.

Du kan lagre opptil 3000 låter på det 4 GB innebygde minnet, som også kan utvides ved hjelp av et microSD minnekort på opptil 16 GB. Du kan også bruke dine egne øretelefoner, ettersom den er utstyrt med 3,5 mm. lydutgang.

Snakk til mobilen.

En litt morsom funksjon er stemmefunksjonen ”Say and Play”, denne lar deg si navnet på artisten eller sangen, og disse vil bli avspilt automatisk.

Mobilen er kompatibel med Nokia Music Store, her kan du kjøpe musikk på samme måte som med iTunes. Du kan også installere applikasjonen Nokia Music, og dermed overføre filene dine enkelt ved hjelp av ”drag and drop”.

Telefonen har et 3.2 megapiksel kamera med blits, og bilder og videoer kan enkelt deles via nettsamfunn som Share on Ovi, Flickr eller Facebook.

Favorittkontakter.

Velg ut de menneskene som står deg nærmest, en egen kontaktmeny gir deg direkte tilgang til opptil 20 av dine venner som du raskt kan nå via startmenyen. En snarveilinje nederst på startskjermen skal også gi deg rask tilgang til de hyppigst brukte applikasjonene, som musikk, radio, internett, N-Gage og bilder.

Nokia 5630 XpressMusic vil som være tilgjengelig fra starten av andre kvartal 2009, til en beregnet utsalgspris på 199 EUR (ca kr 1700) uten eventuelle avgifter og subsidier.

Kilde: Pressemelding