NW-A800 er Sonys Nano-killer

Ny musikkspiller med stor skjerm og god batteritid.

Det finnes utallige kopier av iPod Nano der ute, men ingen har enda klart å måle seg mot Apples populære musikkspiller. Kanskje Sony kan gjøre noe med det? Skal vi tro spionbilder som har lekket ut på internett planlegger produsenten å slippe en Nano-killer 1. mars i år.

LES OGSÅ:

Tynn som ei flis.

Den nye modellen går under navnet NW-A800 og skal være kun 6,5 millimeter tykk. Hvis du synes spilleren ser kjent ut har du helt rett. Designmessig ligner nykommeren på Sonys NW-A3000/1000-modeller.

Siden det er snakk om lekkasjer, og ikke informasjon fra produsenten selv, er det få spesifikasjoner tilgjengelig i skrivende stund. Men ifølge ryktene vil spilleren kommer i størrelser på 2, 4 og 8 GB og tilby en batteritid på 10 timer.

Stor skjerm.

Menysystemet skal ha fått seg en oppussing fra forrige modell, men det er først og fremst skjermen som ser ut til å være spillerens store styrke. Siden skjermen er viet såpass stor plass tør vi tippe at NW-A800 har videostøtte.

Den nye spilleren vil bli tilgjengelig i fargene lilla, svart, blå og rosa. Vi kommer tilbake med mer informasjon så snart den foreligger.

Kilde: atraclife