Nokia N800 vil så mye

Enda en dingz som gir deg nesten alt du trenger i sofaen. Eller på kafé. Eller på flyplassen.

Nokia lager i hovedsak mobiltelefoner, men har som de fleste andre funnet ut at surfing på en mobiltelefonskjerm kan føre til rykninger i ansiktet, ukontrollerbart sinne og hittil ukjente gloser slengt mot medpassasjerer på bussen. Små skjermer er ikke alltid det beste til store nettsider.

LES OGSÅ:

Nokia N800 Internet Tablet skal forhåpentligvis forandre dette.

Multimedieterminal.

Denne totalt usexy merkelappen har utrolig nok Nokia brukt om alle sine toppmodeller det siste året, men pussig nok ikke når det gjelder det som faktisk er en slik terminal - N800. Den ser nemlig ut til å ha nok krutt innabords til å klare brasene.

På utsiden har modellen en trykkfølsom 4.1" skjerm med 800x480 piksler, og på innsiden har den en 320MHz processor, 128MB RAM internminne, minnekortinngang, blåtann versjon 2.0, kamera og 802.11b/g WiFi-nett.

Men kan du ringe med den? Nei.

Det vil si, det er nok mulig å konfigurere den som internett-telefon, men ettersom de fleste trådløse nettverk i byene er dobbeltsikret av paranoide nettabonnenter er ikke N800 noe du trekker fram når du prøver å få tak i ambulanse etter å ropt "rødt er dødt!" i en pub full av Liverpool-supportere.

Pris og tilgjengelighet er foreløpig ukjent.

Trykk her for flere fete saker fra årets dingsemesse - CES 2007!

Kilde og bilder: Engadget