Nokia E51 for effektive mennesker

Nokia E51 for effektive mennesker

Business-mobil med smarte epost-funksjoner.

Publisert

Nokia presenterte i dag et nytt medlem i sin E-serie. Modellen E51 er oppfølgeren til Nokia E50, og er en slank smarttelefon med Series 60 beregnet på profesjonelle brukere.

Telefonen støtter forskjellige epost-løsninger som Nokia Intellisync Wireless Email og Mail for Exchange. Pakken Quickoffice tilbyr programmer som Microsoft Excel®, Word®, and PowerPoint®. I tillegg støtter telefonen PDF- og ZIP-filer.

På fremsiden er det ryddet plass til en direkteknapp for epost, samt et lys som varsler om nye epost-meldinger og SMS/MMS.

På Nokias nettsider finner du en komplett liste av telefonens proff-funksjoner.

Utstyrt med det beste.

Du kan surfe på nettet i dugelig hastighet takket være støtten for HSDPA (populært kalt super 3G), EDGE og 3G. Siden telefonen er utstyrt med WLAN er det også mulig å koble den opp mot trådløse internettsoner for å oppdatere deg på de siste nyhetene og sjekke epost.

Skjermen har en oppløsning på 240 x 320 piksler fordelt på 2 tommer og støtter 16 millioner farger.

For de laaange møtene.

Selv om E51 først og fremst er en business-mobil er det også dyttet på plass underholdningsfunksjoner som et kamera på 2 megapiksler, FM-radio og musikkspiller. Det integrerte minnet er oppgitt til 130 MB og du kan utvide med minnekort av typen microSD.

Du kan koble mobilen mot datamaskinen ved hjelp av blåtann eller USB 2.0. Takket være A2DP-støtten kan du sende stereolyd trådløst til et kombatibelt hodesett med blåtann.

Telefonen har dimensjonene 114 x 46 x 12 millimeter og veier nøyaktig 100 gram.

Nokia E51 vil bli tilgjengelig i løpet av fjerde kvartal til en pris på 2.750 kroner eksklusiv skatter og avgifter.

Kilde: Pressemelding, Nokia

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer