Nokia 7500 på vei?

Bilder og rykter svirrer rundt på internett.

Nye mobiltelefoner får sjelden være hemmelige helt frem til lansering, og for kort tid siden skjedde det igjen: Bilder og spesifikasjoner av det som skal være Nokias nye designtelefon 7500 fant veien ut på det store internettet.

LES OGSÅ:

Nå har det tsjekkiske nettstedet mobil.cz lekket ut enda flere bilder. Dermed er det mer eller mindre sikkert at designelskere med fet lommebok snart får et nytt sikleobjekt.

Det ryktes at nykommeren skal være utstyrt med et kamera på 2 megapiksler, skjerm med QVGA-oppløsing og støtte for minnekort av typen microSD. Blåtann og Series 40 skal også gjemme seg under panseret. 7500 skal etter sigende ikke ha 3G, men skal vi tro ryktene går Nokia med planer om å lansere en lignende versjon, 7900, med 3G.

Veske-elskere vil merke seg at designet på nummertastaturet har et quilted (vattert) utseende. Så er det kanskje også designbeviste kvinner Nokia er ute etter denne gangen.

Hva prisen blir kan vi bare spekulere i, men 7500 blir nok ikke så mye billigere enn 8600 Luna som koster rundt 6000 kroner.

Det er forventet at Nokia lanserer telefonen i august.

Trykk her for test av årets hotteste mobiler!

Kilde: Mobil