Nokia 6301 på vei

Ny WLAN-mobil fra Nokia.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Nokia lanserte i dag en oppfølger til designtelefonen 6300. Modellen 6301 er i likhet med forgjengeren laget av rustfritt stål og har en strøken design.

LES OGSÅ:

Den største nyheten er at Nokia har ryddet plass til WLAN-støtte under panseret. Dette åpner for at du kan koble telefonen opp mot trådløse internettsoner. Siden 6301 er en såkalt UMA-telefon, kan du gjøre operasjoner som å håndtere anrop, sjekke epost og sende og motta SMS via WLAN. Overgangen fra mobilnettverk til bredbåndstilkobling skjer automatisk uten at du trenger å fikle med innstillinger.

Utover det er nykommeren tilnærmet lik 6300, både utvendig og innvendig. Den har fortsatt ikke 3G, men du kan likevel surfe på nettet i akseptabel hastighet takket være EDGE.

Det integrerte kameraet har en oppløsning på 2 megapiksler og bildene du tar lagres i internminnet på 30 MB, eller til det medfølgende Micro SD-minnekortet på 128 MB. Kjøper du et større minnekort får du plass til noen CD-plater slik at du får utnyttet musikkspilleren. FM-radio er også på plass.

Synkronisering og overføring av filer skjer via USB eller blåtann.

Skjermen stiller med QVGA-oppløsning (240 x 320 piksler) fordelt på 2 tommer.

Telefonen har en tykkelse på kun 13,1 mm og veier 93 gram.

Standbytiden er oppgitt til 14 dager og taletiden er opp til 3,5 timer.

Nokia 6300 leveres med en skrivebordsholder, og vil koste rundt 1800 kroner før eventuelle avgifter når den blir lagt ut for salg i løpet av fjerde kvartal i år.

Kilde: Pressemelding

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!