Nokia 6110 Navigator finner vei

Finnene satser på GPS. Sånt liker vi.

Nokia har laget så mange mobiltelefoner at de har sluppet opp for navn. I dag relanserte finnene modellen 6110 med navnet Navigator bak, og vips har de en helt ny telefon.

LES OGSÅ:

Finn frem med Nokia.

Nokia 6110 Navigator er laget for et liv på landeveien med integrert GPS, og i tillegg er den utstyrt med AGPS (Assisted Global Positioning System), som åpner for raskere lokalisering.

Du får tilgang til GPS-funksjonaliteten, med tilhørende kart og veiruter, ved hjelp av en dedikert Navigator-knapp. Mobiltelefonen er i stand til å regne ut den beste ruten fra et sted til et annet, men vi tviler på at den tar hensyn til rush-trafikk. Du kan også bruke telefonen til å lokalisere tjenester som for eksempel restauranter eller butikker i nærheten. Som med en standard GPS vil en stemmeguide gi deg instruksjoner mens du kjører eller går.

Et trådløst monster.

Av andre funksjoner er telefonen utstyrt med HSDPA og 3G (et kamera på fremsiden åpner for videosamtaler). Skjermen har en størrelse på 2,2 tommer og QVGA-oppløsning. Det integrerte kameraet er på to megapiksler. I likhet med andre Nokia-modeller er kameralinsen beskyttet med et skyvedeksel.

Det integrerte minnet er oppgitt til 40 MB, men ved hjelp av et minnekort kan du utvide med 2 GB.

Telefonen leveres med lokale kart og du kan kjøpe ekstra kart og tilleggstjenester på internett. Du kan forvente å finne 6110 Navigator i butikkhyllene i løpet av andre kvartal til en pris på 450 Euro, eksklusive eventuelle subsidier og avgifter.

Nokia har også andre GPS-telefoner på trappene i form av modellene N95 og E90.

Les om flere nye mobiler fra 3GSM i Barcelona her!

Kilde: Pressemelding