Nintendo DSi er litt bedre

Nintendo DSi er litt bedre

Noe er større, noe er mindre.

Publisert

Sony har forsøkt førstehjelp på sin PSP spill- og multimediemaskin ved å gjøre den litt tynnere og litt penere, men det finnes fortsatt bare én spillkonge på bærbarfronten, og det er Ninteno DS.

Nå er også den kledd i ny drakt, og selv om det lukter ørlite av keiserens nye klær, har den fått noen forbedringer.

Slank.

DSi (som den nå heter) har blant annet blitt 12 prosent tynnere, først og fremst fordi Nintendo har fjernet slissen som gjør det mulig å spille gamle Gameboy Advance-spill.

Begge skjermene har dessuten blitt litt større - 3.25 tommer.

Fordi japanere ofte har helt andre teknologiske behov enn for eksempel europeere, finner du nå også et beskjedent 0.3-megapiksel-kamera på baksiden av den oppdaterte DSen, i tillegg til et sannsynligvis like beskjedent kamera i fronten.

Egen nettbutikk.

Det finnes også en SD-kortplass på DSi og intern lagringskapasitet (ingen vet foreløpig hvor mye), noe som garantert skal komplementere DSi Shop som lanseres i Japan, og som tilbyr innhold som kan kjøpes og lastes ned via Wlan-forbindelsen.

Den japanske prisen er 18 900 yen (drøye tusenlappen i norsk valuta), og DSi vil kunne kjøpes i det yenglade landet fra 1. november i enten svart eller hvitt.

DSi kommer til resten av verden i løpet av neste år.

Kilde: Engadget

Vi bryr oss om ditt personvern

dinside er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer