Musikk som svever

BluOnyx streamer musikk og video til mobiltelefonen din.

Mobilindustrien har jobbet hardt for å utkonkurrere MP3-spilleren, men det har aktører som Apple og Creative sørget for at de ikke har klart. Men verden gir seg ikke. Her er enda en dings som håper å erstatte musikkspilleren: BluOnyx fra Agere.

LES OGSÅ:

Blåtann.

BluOnyx er en slags bærbar harddisk med USB-port og støtte for minnekort av typen SD. Du fyller den med musikk og video og putter den i lomma når du skal ut en tur. Magien ligger i at boksen er utstyrt med blåtann, slik at du kan streame innholdet trådløst til mobiltelefonen din.

BluOnyx ser veldig flott ut, men den har egentlig ikke så mye annet enn utseende å skryte av. Det store problemet ligger i at blåtann sluker strøm, noe du kommer til å merke relativt kjapt.

I tillegg er det litt tullete å erstatte MP3-spilleren med en annen dings, selv om den trådløse delen selvfølgelig er en fordel.

En artig finesse med BluOnyx er at du kan streame innholdet på boksen til andre mobiltelefoner med blåtannstøtte. Dermed kan du sende hjemmevideoene dine til tilfeldige personer på den lokale puben.

BluOnyx kommer i størrelser på 1 til 40 GB og er tilgjengelig i flere ulike farger.

Prisen ligger på mellom 600 og 1600 kroner.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kilde: engadget