Musa som elsket diamanter

Det er ikke så vanskelig å lage en dyr mus.

60 år. Det er hvor lenge en må ha vært gift før en kan begynne å gi hverandre diamanter ifølge bryllupsdagsskalaen.

LES OGSÅ:

Det er enklere etter ett år. Det markeres med et såkalt papirbryllup, sannsynligvis fordi ekteskapspakten på det tidspunktet knapt er verdt papiret den er skrevet på - fordi det kun er den første delen av i gode og onde dager som gjelder.

To varianter.

Dagens ungdom kommer naturligvis aldri til å være gift så lenge, men hvis de teoretisk sett skulle klare å dele livet sitt med samme person i cirka 21 900 dager bør verdens dyreste mus være en passende gave for Internett-generasjonen.

Den er ikke overraskende kledd i diamanter. Mange diamanter, 59 i tallet. Musa leveres i to utgaver, én der diamantene er strødd utover hele overflaten, og én hvor de er formet som en blomst.

Rødt og gult gull.

Store deler av chassiset er støpt i 18-karat hvitt gull, men fordi den sveitsiske produsenten av musa heter Pat Says Now og har spesialisert seg på å lage såkalt individualiserte mus, kan du også kle den i gult eller rødt gull. Vi var ikke en gang klar over at gull kunne overtales til å opptre i gult og rødt. Vi skammer oss.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Prisen? 12 400 engelske pund, eller rundt 158 000 kroner.

Og, nei — du kan helt sikkert ikke betale med museVISA (slike ordspill kan en i motsetning til diamantmus ikke sette en pris på).