Motorola Rokr E8

Mobiltelefon med virtuelle taster.

 Foto: Motorola
Foto: Motorola Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

Motorola avduket mobiltelefonen Rokr E8 i anledning årets CES-messe i Las Vegas. Den skiller seg ut med et sprekt design og flere tøffe funksjoner.

LES OGSÅ:

Ingen taster.

Telefonen har absolutt ingen knapper, kun en trykkfølsom overflate som viser forskjellige taster og symboler avhengig om du for eksempel skal skrive en melding, bruke kameraet eller lytte til favorittmusikken.

Vi antar du må ofte frem med pussefilla, siden det glansfulle designet er garantert å trekke til seg fingermerker.

For at du skal få nødvendig tilbakemelding, vil telefonen vibrere når du trykker på en virtuell knapp.

Motorola har også slengt på et skrollehjul (FastScroll) som lar deg bla raskt gjennom innholdet på mobilen. Skjermen har en størrelse på to tommer og en oppløsning på 320 x 240 piksler.

Mye minne.

Telefonen har 3.5 mm minijack slik at du kan koble til dine egne hodetelefoner uten bruk av overgang. Det integrerte minnet er oppgitt til to gigabyte, og trenger du mer kan du utvide med et minnekort av typen microSD.

Skal du surfe på nettet må du klare deg med EDGE og GRPS, her har nemlig verken 3G eller HSDPA blitt prioritert. Bilder kan du knipse i en oppløsning på to megapiksler.

Rokr E8 blir tilgjengelig første kvartal i år. Prisen er foreløpig ikke kjent, ei heller om den vil lanseres her hjemme.

Trykk PLAY for video!

Kilde: engadget

Lyst til å diskutere?

Besøk vårt debattforum!