Motorola RAZR 2 på vei

Super-3G og trykkfølsom ytterskjerm.

På en stor pressekonferanse i går kveld presenterte Motorola etterfølgeren til den populære modellen RAZR. Nykommeren har fått navnet RAZR 2 og skal være selskapets nye flaggskipmodell.

LES OGSÅ:

RAZR 2 har gjennomgått en real oppussing i forhold til forgjengeren og er både slankere og mindre av vekst. I tillegg er de indre spesifikasjonene kraftig oppgradert og en ny hovedmeny er på plass.

Med og uten HSDPA.

Telefonen vil komme i to forskjellige versjoner hvor den ene er utstyrt med Super-3G (V9), mens den andre er for mindre avanserte bruker som klarer seg lenge med EDGE (V8).

V8 er kun 11,9 millimeter tykk mens V9 er målt til smale 13,3 millimeter. Vekten er henholdsvis 117 og 125 gram.

Flotte skjermer.

Det fokuseres hardt på skjermer. Den indre skjermen har en størrelse på 2.2 tommer, mens den ytre er 2 tommer stor. Begge har oppløsning på 240 x 320 piksler og kan vise 262k farger. Skjermen på utsiden er trykkfølsom og kan brukes til å styre musikkspilleren. Dermed kan du utnytte telefonens potensial som MP3-spiller i lukket tilstand.

Telefonen støtter formatene MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WAV, MIDI. Blåtann er selvfølgelig på plass sammen med støtte for minnekort av typen micro-SD og miniUSB-inngang.

Kameraet har en oppløsning på beskjedne 2 megapiksler og mangler autofokus.

Telefonen er utstyrt med Crystaltalk, en teknologi som skal gi bedre talekvalitet og tilpasse volumet etter støy i omgivelsene.

RAZR 2 skal etter sigende finne veien til butikkhyllene allerede i juli. Prisen er foreløpig ikke kjent.

Kilde: motorolalaunch